lördag 20 mars 2010

Angående ugglekjolen...

I julas när jag och Sandra var i norrland gick vi in på min gamla arbetsplats Ohlssons Tyger & Stuvar. Där finns det alltid nåt fint tyg att köpa för typ inga pengar alls som kan bli liggande i en tyglåda bredvid symaskinen i några år. Och mycket riktigt fanns ett sjukt sött tyg med ugglor på! Jag köpte en liten bit och såg en kjol framför mig. För två veckor sen inledde jag arbetet på den och idag blev den klar och den ser faktiskt ut precis som jag tänkte mig den.

Men jag hann inte färdigt den till min första deadline som var förra helgen. Den var i och för sig ihopsydd men jag kände mig fet och tantig i den och det är aldrig en bra känsla.... Så idag kapade jag 10 cm på den och det räckte för att jag skulle känna mig fin.Ska försöka hitta mig en festligare knapp dock. Mitt knappförråd är hemskt urplockat nu, bara tråkiga knappar kvar. Mamma, ska du inte på nån härlig auktion snart så du kan köpa mig en låda?

3 kommentarer:

Lillejenny sa...

fantastiskt fint

JanuskieZ sa...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

SleepLess sa...

Hej Madde!!
Såg att din syster lagt ut bilder från erat bröllop på fejjan... och upptäckte då att vi inte var vänner där, så jag kunde inte skriva och gratta där...
Men jag säger grattis här istället då!!
Massor med grattis på er!! Du var såg väldigt vacker ut!
/Ida Linderborg