lördag 17 januari 2009

Recension - Wastensons Garn & Broderi


Wastensons Garn & Broderi är en liten butik som ligger på Kalendegatan i Malmö. De säljer garn, stickor, broderier, tråd, tyg och diverse annat. Det vi betygsätter är dock enbart utbudet av stickmaterial. Det är lite av vår favoritbutik än så länge och det är där som de flesta av garnerna vi använt är köpta.

Utbud
Butiken har ett bra grundutbud av garn. Det finns lite olika märken (tror inte de har något från Drops Design) i en uppsättning ganska vanliga färger. De har även en hel del "magiskt garn" som blir mönstrat utan att du behöver byta färg. Så ifall du inte jagar nåt väldigt udda kommer du troligen att hitta det.

Service
Väldigt trevlig personal som hälsar när man kommer in och gärna hjälper till att hitta det man letar efter. De har bra koll på vad de pratar om och ger bra förlsag till hur mycket som måste köpas för att du ska kunna färdigställa ditt projekt.

Övrigt
Butiken är lätt att komma till då den ligger väldigt centralt i Malmö. Det går att betala med kort i butiken men tyvärr så tar de 5 kr i avgift vid köp under 100 kr.
Ett stort plus är att det sitter pislappar på hyllkanten, man får en bra överblick av vad alla garner kostar.


2 kommentarer:

Herr Ohlsson sa...

På tiden att nån recenserar lite garnbutiker! Annars kunde ju nån lätt få för sig att garn även finns i tygaffärer men så är ju verkligen inte fallet...
(gillar betygsstickorna)

PMS sa...

Ja, det verkar väldigt svårt för vissa att skilja på orden "garn" och "tyg" så vi tänkte att vi skulle uppmärksamma folk på att det faktiskt finns butiker som säljer garn och inte tyg och tvärtom. Som man hör på namnet, "GARNaffär" och "TYGaffär". Viss skillnad tycker jag.

(Jag vet, sjukt nöjd med betygsstickorna :) )