söndag 1 mars 2009

Vantar till våren

Så här lagom till våren kan det vara trevligt med ett par vantar som inte är för tjocka. Okej, våren har inte ens kommit igång i Malmö men vi kan väl låtsas? M har äntligen knåpat ihop en beksrivning på vantarna med falska flätor. Förvänta er inte att den är perfekt, viss improvisation kommer att krävas... Men i stora drag så ska det gå utmärkt att sticka efter den, M har försökt vara väldigt tydlig och förklarat grejer som vana stickare ibland glömmer att en ovan stickare inte vet... Typ hur man plockar upp maskor.
En sak som inte står med i beskrivningen är garnåtgången. Du behöver lite mer än 50 gram av garnet. Hade hoppats 50 gram skulle räcka, men tyvärr inte...

Beskrivning: Vantar med falska flätor!


3 kommentarer:

Sandra sa...

grymt bra och FIN beskrivning. jag har ju en 7x2 h berlinresa man kanske skulle slå ihjäl med lite vantstickning...

PMS sa...

Yes! Superbra att sticka vantar på tåget! Vi var i Ludvika i helgen och jag stickade mer än en halv mössa på tåget, och då stickade jag inte ens hela vägen!

Helena sa...

Hej, jag lyckades inte komma åt beskrivningen på stickning av falska flätor :(. Blev skickad till något helt annat. Kan du lägga upp den igen, det ser så fint ut och jag blir så sugen på att prova.
Tack för en fin blogg!